Fjell Tours 31 jaar actief in Noorwegen

Corona Updates: Klik hiernaast op het balkje: "Noorwegen Zomer 2021" voor de laatste info over de mogelijkheid om naar Noorwegen te reizen.

Fjell Tours organiseert sinds 1990 actieve en avontuurlijke zomer- en wintervakanties in Noorwegen, die je in aanraking brengt met de prachtige Noorse natuur in een grote verscheidenheid.

In de zomer zijn er actieve vakanties in Noorwegen op het gebied van Bergwandelen in combinatie met KanoŽn (in 1-2 persoons zeekayaks op bergmeren en fjorden), WildwaterkanoŽn en Herfstbergwandelen.

In de winter zijn langlaufski's de manier om de Noorse natuur te ontdekken en optimaal te genieten van het landschap in sneeuwzeker Noorwegen. Fjell Tours organiseert in Noorwegen langlauftrektochten van hut naar hut onder Nederlandse begeleiding en langlaufvakanties in een loipe.

Sinds 2016 organiseert Fjell Tours ook Langlaufactiviteiten in Nederland: Langlaufen door het zand (o.a.in de Drunense Duinen) en RolskiŽn door de bossen. Deze activiteiten staan beschreven bij de Winterreizen.

Op deze website vindt je veel informatie over de Fjell Tours reizen voorzien van vele foto`s en een aantal video's. De website wordt begin 2017 uitgebreid met o.a. meer video's.

Naast het vaste programma van Fjell Tours verzorgen wij op aanvraag actieve vakanties op maat voor groepen, Kijk bij Groeps Arrangementen.

P.S. Mocht uw Webbrowser geen frames ondersteunen dan vindt u hieronder URL's om onze site toch te bekijken.

       Zomer Reizen   Winter Reizen   Groeps Arrangementen   Aanmelding & Inschrijving   Foto presentatie   E-mail


Laatst bijgewerkt: Juni 2021web page hit counter