Aanmelding & Inschrijving

    *  Aanmelding
    *  Annuleren
    *  Verzekering & Aansprakelijkheid
    *  Inschrijfformulier Zomer Reizen
Voor de zomerreizen is het verstandig om eerst een email te sturen (info@FjellTours.nl) of bellen: 06-44662653) voordat je het inschrijfformulier op gaat sturen.

    *  Inschrijfformulier Winter ReizenAanmelding

Aanmelding vindt plaats door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar Fjell Tours. Je ontvangt dan een bevestiging en een aanbetalingsrekening, bij de winterreizen 20% van de reissom en bij de zomerreizen € 50,- p.p. per week. De aanmelding is definitief als de aanbetaling voldaan is, aanvullende informatie wordt daarna toegestuurd. Uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis moet het volledige bedrag betaald zijn.
Bij aanmelding binnen 6 weken voor aanvang van de reis dient het hele bedrag direct te worden voldaan. Fjell Tours heeft de prijzen vastgesteld aan de hand van gegevens die in oktober 2014 beschikbaar waren. Prijswijzigingen kunnen daardoor mogelijk worden.

Terug


Annuleren

Annulering moet schriftelijk en aangetekend gebeuren. De datum waarop Fjell Tours de annuleringsbrief ontvangt geldt als annuleringsdatum. Bij annulering tot 6 weken voor vertrek brengt Fjell Tours 20% van de reissom in rekening. Bij annulering tussen de 6 en 3 weken voor vertrek brengt Fjell Tours 60% van de reissom in rekening. Bij annulering binnen 3 weken voor vertrek wordt 100% van de reissom in rekening gebracht. Sluit een annuleringsverzekering af!
Fjell Tours behoudt zich het recht voor om het programma te wijzigen, onderbreken of te annuleren in geval van mechanische pech, weersomstandigheden, ziekte, natuurinvloeden, grensproblemen, stakingen of welke andere overmacht situatie dan ook. Bij annulering door Fjell Tours om één van bovenstaande redenen wordt in overleg de betreffende reis naar een andere datum verschoven of krijgt de deelnemer een evenredig deel van het betaalde bedrag terug. Bij de actieve vakanties met begeleiding geldt een minimum aantal deelnemers, beneden dit aantal kan de reis niet worden uitgevoerd. Als dit het geval is ontvang je hiervan 21 dagen voor aanvang bericht. Als je een vakantie boekt met vliegreis kan het voorkomen dat het vliegtuig volgeboekt is, hiervan ontvang je direct bericht.

Terug


Verzekering & Aansprakelijkheid

Deelname gebeurt op eigen risico en de deelnemers dienen zelf te zorgen voor hun reisverzekering (eventueel af te sluiten via Fjell Tours bij de Europeesche). Fjell Tours is niet aansprakelijk voor schade, diefstal, letsel of ongeval berokkend aan de deelnemers, ongeacht door welke oorzaak of nalatigheid die zou ontstaan.

Terug

Laatst bijgewerkt op: 26 oktober 2014